Publicerad

Hur länge håller en elscooter/elsparkcykel?

Elsparkcyklar som hyrs

Hyrscooter

Enligt den här artikeln från SVT Nyheter håller en hyrscooter inte längre än en månad. Nyheten om att elscootrar från Voi, Lime och Tier inte håller mer än fem veckor har förvånat många läsare, men hyrscooterbolagen lovar bättring. De nya modellerna ska hålla i flera månader lovar de.

Våra elsparkcyklar

Snygg elsparkcykel av hög kvalitet

Elsparkcyklarna vi säljer på eJoy uppfyller flera krav som vi ställer på våra produkter. De ska hålla hög kvalitet, de ska vara enkla att använda och de ska vara snygga.

Batterierna i våra elsparkcyklar håller 800-900 laddningar vilket motsvarar 3-10 år beroende på hur ofta de används.

Byggkvalitet

Logotyp Joyor

Ramen på en elsparkcykel från Joyor är gjord i samma aluminiumlegering som används i flygindustrin. Detta betyder att metallen är både lätt och stark. Den låga tyngden gör att elförbrukningen blir mindre och du kan köra längre. Hållfastheten i ramen gör den slitstark och håller längre.

Körupplevelsen

Körupplevelsen är en av anledningarna till att du ska köpa en elsparkcykel istället för att hyra en. Hyrscootrar har oftast bara enkel stötdämpning fram vilket ger en stötig upplevelse när underlaget är ojämnt. Flera av eJoys modeller har stötdämpare både fram och bak som ger bättre komfort och en roligare upplevelse.

Elektroniken

Elektronik eJoy.se

En kedja är endast så stark som den svagaste länk heter det som bekant. För att all elektronik ska fungera på en elsparkcykel måste det finnas en styrenhet och en controller kopplade till motor och belysning. Dessa måste fungera väl ihop, både i hårdvara och mjukvara. Våra produkter håller hög kvalitet rakt igenom och skulle något sluta fungera så finns alla reservdelar att köpa.

Vill du ha rabatt?

Ange din epostadress nedan och gå med i vår kundklubb. Då får du alla rabatter och nyheter direkt i din mail.